Pārlekt uz galveno saturu
Ziņas

Lielajā talkā, kas notiks šosestdien, 23. aprīlī, Rīgas Stradiņa universitātes studenti un darbinieki talkos jaunajā RSU zemesgabalā Konsula ielā 20.

RSU dalība Lielajā talkā jau ir kļuvusi par tradīciju, un katru gadu studenti, RSU akadēmiskais personāls un administratīvie darbinieki satiekas, lai kopīgi sakoptu teritorijas universitātes apkārtnē un cituviet Rīgā. Šogad par talkas vietu ir izvēlēta zeme Konsula ielā 20, kur nākotnē plānots būvēt RSU jauno sporta kompleksu un ēku studiju vajadzībām. Zeme RSU īpašumā ir nonākusi pavisam nesen, tāpēc talcinieki tiek aicināti kopīgiem spēkiem sakopt jauniegūto zemesgabalu.

Talkošana RSU sāksies pulksten 9.00. Dalībnieki tiek aicināti uz siltu rīta kafiju RSU aulas mēģinājuma zālē K korpusā (ieeja – no pagalma). Talkas dalībniekiem tiks nodrošināti cimdi un nepieciešamie darba rīki, kā arī RSU krekliņi, lai talcinieki būtu atpazīstami. Pēc labi padarīta darba talcinieki varēs baudīt siltu zupu.

RSU talkā piedalīsies jau sesto gadu pēc kārtas, un šogad ir plānots sakopt 9000 kvadrātmetru lielu zemes platību, atbrīvojot to no atkritumiem, zariem un pērnajām lapām.