Pārlekt uz galveno saturu
Studentiem
Ziņas

13. martā Rīgas Stradiņa universitātē (Dzirciema ielā 16, K korpusa 201. telpā)  plkst. 13.00 – 14.30 viesosies digitālā mārketinga aģentūra Infinitum 8. Tās vadītājs Egils Boitmanis un analytics speciālists Jānis Birģelis rādīs, kā strādā digitālais mārketings no uzņēmēja skatupunkta, kā arī pastāstīs par dažiem digitālā mārketinga rīkiem – AdWords, Affiliate, Analytics

Vieslekcijā Infinitum 8 pārstāvji piedāvās studentiem pašiem piedalīties un kļūt par digitālā mārketinga upuri, vērojot reālajā laikā, kā uzņēmējs no savas puses redz klientu.

Infinitum 8 pārstāvji pastāstīs arī par iespēju praktizēties aģentūrā un par to, kas ir nepieciešams, lai kļūtu par Infinitum 8 praktikantu.

Piedalīties lekcijā ir īpaši aicināti Reģionālās ekonomikas un biznesa katedras studenti, kā arī ikviens interesents, kuru saista digitālais mārketings.

Lai pieteiktos semināram, jānosūta pieteikums uz karjerascentrsatrsu[pnkts]lv .

Egils Boitmanis ir sertificēts Google apmācību treneris un Google AdWords eksperts. Pieprasīts lektors vietējās un starptautiskās konferencēs un apmācību semināros par interneta mārketingu. Strādājis ar tādiem zīmoliem kā Lattelecom, BigBank, Bookinggroup.com, ViaSMS, Open Credit, Incredit, Banka Citadele, IZZI, Attirance.
Jānis Birģelis ir Google analytics speciālists. Specializējies mājaslapas analītikas izpētē, mārketinga kampaņu optimizācijā un konversijas uzlabošanā. Google sertificēts treneris. Palīdzējis Infinitum 8 kļūt par vienīgo sertificēto Google analytics partneri Baltijas valstīs.
SIA Infinitum 8 ir sertificēts Google partneris. Infinitum 8 piedāvā interneta meklētāju rezultātu uzlabošanos, AdWords reklāmas kampaņu, GoAffiliate partnermārketinga tīkla, e-pasta mārketinga, apmācību un semināru vadības pakalpojumus. Organizē ikgadējo interneta mārketinga konferenci iLive, kā arī kopš 2011. gada oktobra Latvijā darbojas aģentūras izstrādātais un vadītais partnermārketinga tīkls GoAffiliate.