Pārlekt uz galveno saturu
Studentiem
Ziņas

25. novembrī Rīgas Stradiņa universitātes aulā (Dzirciema ielā 16) notiks HIV veltīta konference HIV infekcija Latvijā: aktualitāte, diagnostika, primārā un specifiskā veselības aprūpe. Konferenci atklās RSU Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes Sabiedrības veselības un epidemioloģijas katedras profesore Baiba Rozentāle. Konference sākas plkst. 10.00.

Konferencē ar lekcijām uzstāsies nozares speciālisti, un tajā tiks apskatīti tādi jautājumi kā HIV/ AIDS epidemioloģija, HIV evolūcija cilvēka organismā, HIV laboratorā diagnostika, HIV inficēto grūtnieču antenatālā aprūpe, HIV infekcija ģimenes ārsta praksē, HIV infekcija bērniem, HIV infekcijas ārstēšana, profilakse, pēcekspozīcijas profilakse un nespecifiskā profilakse, kā arī tiks apskatīti klīniskie gadījumi.

Konferencei tiks nodrošināta translācija uz Liepājas reģionālo slimnīcu, līdz ar to konferencē iespējams piedalīties arī Liepājā.

Konferencē aicināti piedalīties dažādu specialitāšu ārsti, māsas, laboratorijas speciālisti un citas ārstniecības personas, kā arī studenti un citi interesenti.

 

Pieteikšanās aizpildot anketu vai rakstot uz e-pastu kursiatrsu[pnkts]lv.