Pārlekt uz galveno saturu
Studentiem
Ziņas

Piektdien, 10. februārī, pulksten 11.00 Rīgas Stradiņa universitātes aulā notiks ziemas izlaidums, kurā diplomus saņems 268 absolventi no septiņām veselības aprūpes un sociālo zinātņu fakultātēm, to skaitā 29 ārvalstu studenti no programmas Medicīna un studenti no RSU un RISEBA kopīgi realizētās maģistra studiju programmas Veselības vadība.

rsu-izlaidums.jpg

Veselības vadības diplomu iegūs 11 maģistri. RSU absolvēs arī divi rūpnieciskās farmācijas speciālisti, trīs jaunie sociālantropologi, astoņi studenti no Eiropas studiju fakultātes, 17 studenti no Rehabilitācijas fakultātes (to skaitā 10 mākslas terapeiti), 73 Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes studenti. Viņu vidū būs viens students, kurš ieguvis maģistra grādu programmā Sociālais darbs ar bērniem un jauniešiem. Šo programmu RSU realizē kopā ar Mīkola Romera universitāti Lietuvā. Lielākais absolventu skaits būs Juridiskajā fakultātē – 124.

RSU ir viena no modernākajām augstākās izglītības iestādēm Baltijā ar izteikti starptautisku ievirzi. RSU deviņās fakultātēs līdzās ar medicīnu saistītajām studijām jau 19 gadus ir iespējams apgūt dažādas modernas sociālo zinātņu programmas. RSU pašlaik studē 8278 studenti, to skaitā 1918 ārvalstu studenti no 53 valstīm.