Pārlekt uz galveno saturu
Studentiem
Ziņas

Otrdien, 10. maijā, jau 46. reizi Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) vēsturē norisināsies olimpiāde Zelta stetoskops, ko organizē Medicīnas fakultātes Iekšķīgo slimību katedra un nodibinājums Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Atbalsta fonds. Olimpiāde sāksies plkst. 16.00 un notiks SIA Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīca stacionāra Linezers konferenču zālē.

Piedalīties olimpiādē aicināti Medicīnas fakultātes 4., 5. un 6. kursa studenti. Pieteikšanās notiek līdz 5. maijam, rakstot mācību procesa organizatorei Leldei Fišerei e-pastu Lelde[pnkts]Fisereatrsu[pnkts]lv  (norādot savu vārdu, uzvārdu, grupu un kursu) vai zvanot pa tālruni 67042338.

Pirmo reizi olimpiāde Zelta stetoskops notika 1970. gadā. Kopš 2007. gada tā nosaukta olimpiādes iniciatora un ilggadējā vadītāja profesora Jūlija Anšeleviča vārdā.

Olimpiādes mērķis ir noskaidrot talantīgākos RSU Medicīnas fakultātes studentus, kas apliecina labas akadēmiskās zināšanas iekšķīgajās slimībās. 

Ne mazāk svarīga par uzvaru ir arī piedalīšanās olimpiādē. Tā ir iespēja pārliecināties par savām zināšanām un noteikti uzzināt kaut ko jaunu. 4. un 5. kursa godalgoto vietu ieguvēji saņems bonusus, kārtojot studiju gada eksāmenu.

Papildu informāciju par olimpiādes norisi saņemsiet, zvanot vai rakstot katedras biroja vadītājai Anitai Laizānei – tālr.: 67042338 vai 29719661; e-pasts: Anita[pnkts]Laizaneatrsu[pnkts]lv.

zelta-stetoskops-2016-rsu-plakats.jpg