Pārlekt uz galveno saturu
Skolēniem
Studentiem

Šodien, 1. septembrī, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) atsākas ierastais ritms. Par godu jauno studentu ienākšanai universitātes saimē aulā notiks svinīgā akadēmiskā gada atklāšana, aicinot pirmkursniekus uz tikšanos ar RSU vadību, studējošo organizācijām un kolektīviem.

Pirms svinīgā pasākuma pirmkursnieki no pulksten 13.00 līdz 15.00 tiek aicināti RSU centrālās ēkas (Dzirciema ielā 16) vestibilā foto stendā nofotografēties, iemūžinot savu portretu, vārdu un vēlējumu RSU vēsturē jau pirmajā studiju dienā.

Pulksten 14.30 vestibilā jauno studiju gadu ieskandinās pūtēju kvintets The Sparkling 5.

Pulksten 15.00 RSU aulā norisināsies jauno studentu imatrikulācijas ceremonija. Tajā pirmkursniekus sveiks RSU vadība, turklāt klātesošie tiks iepazīstināti ar RSU studentu organizācijām un iespējām darboties universitātes mākslinieciskajos kolektīvos, kuri sniegs priekšnesumus.

Pulksten 16.00 pirmā kursa studenti aicināti tikties ar savas fakultātes vadību, kas pastāstīs par studiju procesu RSU. Tiks izsniegtas studenta apliecības.

FakultāteTelpa
Eiropas studiju fakultāte2. auditorija (ieeja — C korpusa 1. un 2. stāvā)
Farmācijas fakultāte705. telpa (A korpusa 7. stāvā)
Juridiskā fakultāteSenāta zāle (K korpusa 2. stāvā)
Komunikācijas fakultāte1. auditorija (ieeja — C korpusa 1. un 2. stāvā)
Medicīnas fakultāteaula (K korpusa 1. stāvā)
Rehabilitācijas fakultāte3. auditorija (ieeja — C korpusa 1. un 2. stāvā)
Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultāte (līdz 30.06.2014. — Māszinību fakultāte un Sabiedrības veselības fakultāte)Hipokrāta auditorija (ieeja — A korpusa 1. stāvā un C korpusa 2. stāvā)
Stomatoloģijas fakultāteAulas mēģinājumu zāle (aulas dienesta ieeja K korpusa 1. stāvā)