Pārlekt uz galveno saturu
Studentiem
Skolēniem
Izstādes

No 26. līdz 28. februārim Rīgas Stradiņa universitāte (RSU) piedalīsies ikgadējā izglītības izstādē Skola izstāžu centrā Ķīpsalā (Ķīpsalas ielā 8, Rīgā). Universitātes stendā studenti un mācībspēki sniegs informāciju par vairāk nekā 60 medicīnas, veselības aprūpes un sociālo zinātņu bakalaura un maģistra studiju programmām, kā arī aicinās topošos studentus izbaudīt studiju procesu – veikt dažādas medicīniskas manipulācijas, iejusties žurnālista lomā un izmeklēt noziegumu.

simpozijs-mitc-2016-05.jpg

RSU stendā visas trīs dienas interesentiem būs iespēja aplūkot jaunākās medicīnas simulācijas ierīces, ko mācību procesā izmanto topošie mediķi, apgūstot ārstam vajadzīgās iemaņas un prasmes. Topošajiem studentiem būs iespēja pārbaudīt savas prasmes injekciju veikšanā un pirmās palīdzības sniegšanā.

Tiem, kuri vēlas studēt sociālās zinātnes, īpašu piedāvājumu ir sagatavojušas RSU sociālo zinātņu fakultātes. Izstādes pirmajā dienā piektdien, 26. februārī, RSU Eiropas studiju fakultātes studenti pārbaudīs apmeklētāju zināšanas par pasaules politiskajiem un ekonomikas notikumiem, ko būs iespējams klātienē pārrunāt ar Latvijā vadošajiem ārpolitikas un iekšpolitikas ekspertiem – prof. Ilgu Kreitusi, prof. Andri Sprūdu un Māri Cepurīti. Sestdien, 27. februārī, RSU stendā būs izveidota TV studija, kurā Komunikācijas fakultātes studenti demonstrēs daļu no sava studiju procesa, ļaujot apmeklētājiem iejusties ziņu diktora lomā. Svētdien, 28. februārī, apmeklētāji varēs piedalīties nozieguma izmeklēšanā – kopā ar Juridiskās fakultātes studentiem vākt pierādījumus un meklēt pavedienus, lai atrisinātu aizraujošu uzdevumu saistībā ar noziegumu un kopā ar topošajiem juristiem pārrunātu to no tiesiskā aspekta.

izstade_skola-rsu-lead.jpg

RSU stendā, izmantojot īpašus psiholoģiskos testus, būs iespēja noskaidrot jūsu personībai piemērotāko profesiju un atbilstošo studiju programmu.

Izstādes Skola apmeklētāji laipni aicināti apmeklēt arī RSU Atvērto durvju dienu sestdien, 2. aprīlī. Uzņemšana Rīgas Stradiņa universitātē sāksies 2016. gada jūlijā.

Izstādes Skola darba laiks

26.–27. februārī plkst. 10.00 – 18.00

28. februārī plkst. 10.00 – 17.00