Pārlekt uz galveno saturu
Skolēniem
Studentiem

Pateicoties Borisa un Ināras Teterevu fondam, Rīgas Stradiņa universitātes Inteliģences akadēmija norisinās jau sesto gadu. Inteliģences akadēmijas Personības izaugsmes, kā arī Balles deju teorijas un prakses moduļa nodarbībām aicināti pieteikties RSU studenti un darbinieki, kā arī RSU/ RMI/ AML absolventi.

Kas ir Personības izaugsmes modulis?

Ekspertu uzstāšanās, personību stāsti un diskusijas. Šogad Inteliģences akadēmijā apgūsim ģērbšanās stilus, galda etiķeti, iepazīsim dažādu gadsimtu modes tendences, centīsimies izprast moderno mākslu, apzināsim ikdienā biežāk pieļautās latviešu valodas kļūdas. Dienu pirms ASV prezidenta vēlēšanām runāsim par Donalda Trampa faktoru, nodarbību vadīs Latvijas Ārpolitikas institūta direktors, RSU profesors Andris Sprūds. Ar pasaules un Latvijas ekonomikas tendencēm dalībniekus iepazīstinās atjaunotās Latvijas pirmais premjerministrs Ivars Godmanis. Inteliģences akadēmijas otrajā pusgadā uzzināsim diplomāta profesijas aizkulises, dažādu paaudžu komunikācijas valodas un izaicinājumus, kā arī iepazīsimies ar jaunās ēras biznesa modeļiem (ubertaxi, google, taxify u. tml.).

intel-akad-rsu-2013-lead.jpg

Kas ir Balles deju teorijas un prakses modulis?

Inteliģences akadēmijas Balles deju teorijas un prakses moduļa nodarbībās aicinām otrdienu vakaros apgūt valsi, tango, ča-ča-ča u. c. dejas, kā arī gatavoties deju priekšnesumam RSU akadēmiskajā ballē, kas plānota pavasarī.

Kad sākas Inteliģences akadēmija?

Pirmā Inteliģences akadēmijas Personības izaugsmes moduļa nodarbība paredzēta jau 17. oktobrī, Balles deju teorijas un prakses moduļa – 18. oktobrī.

Kā reģistrēties?

Reģistrācija Inteliģences akadēmijai katram modulim notiek atsevišķi.

Vairāk par Inteliģences akadēmiju un reģistrāciju uzzināsiet šeit.

aa-logo.png