Skip to main content
Page is available only in Latvian
ICLVAS

GBM_2018-330x400.pngIkviens Latvijas iedzīvotājs no 14. janvāra līdz 28 februārim tiek aicināts nobalsot par Gada zobārstu, Gada ārsta palīgu, Gada māsu, Gada vecmāti, Gada farmaceitu un Gada funkcionālo speciālistu. RSU  medicīnas studentiem  ir iespēja balsot par saviem pedagogiem nominācijā Gada docētājs.

Šajā reizē ir iespēja atsevišķi balsot par tiem ārstiem, kuri strādā dažādās specialitātēs poliklīnikās un slimnīcās nominācijās Gada ģimenes ārsts un Gada ārsts speciālists. Balsošanas procesā izvēloties nomināciju ir jāieraksta ārsta uzvārds un pamatojums,  kāpēc  šo medicīnas darbinieku virzāt balvas saņemšanai. Gada balvas uzvarētājus nosaka Latvijas iedzīvotāji elektroniskā balsojumā.

Svinīgā ceremonija notiks 2019. gada 14. martā kultūras pilī Ziemeļblāzma, un balvas tiks pasniegtas 14 nominācijās. Nominācijās Gada cilvēks medicīnā, Gada notikums medicīnā, Gada slimnīca, Gada balva par mūža ieguldījumu medicīnā uzvarētājus nosaka Latvijas Ārstu biedrība. Šogad iecerēts pasniegt balvu arī par Gada debiju medicīnā, tā novērtējot jauno speciālistu devumu medicīnas nozarē.

Svinīgā balvas pasniegšanas ceremonija būs skatāma 17. martā plkst. 15.50 kanālā LNT.