Skip to main content
Page is available only in Latvian
Skolēniem

Šajā studiju gadā Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Karjeras centrs sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku (LNB) rīko izglītojošas karjeras nodarbības vidusskolas skolēnu grupām par dažādiem ar karjeru saistītiem jautājumiem: CV un motivācijas vēstules noformēšana, karjeras izvēle un plānošana, mērķu noteikšana, darba intervija, stresa menedžments u. c. Kopš septembra ir novadītas gandrīz 24 nodarbības, un līdz semestra beigām plānotas vēl vismaz 20.

Jauniešiem šīs nodarbības palīdz orientēties profesijas izvēles krustcelēs, apzināties savas iespējas, noorientēties plašajā piedāvājumā, kā arī apgūt praktiskas iemaņas, kas palīdz plānot un virzīt karjeru. Nodarbībās tiek izmantotas dažādas interaktīvas un izzinošas Latvijā radītas psiholoģiskās spēles un metodes, kas iedvesmo, izglīto, motivē un iedrošina skolēnus sapņot, attīstīties, izglītoties, pilnveidoties un sasniegt savus mērķus.

rsu_karjeras_centra_foto_gramatas-lead.gif

"Mēs esam vienīgais augstskolu karjeras centrs, kas strādā ar skolēniem ne tikai iekšējos augstskolas projektos, bet arī ar ārējiem sadarbības partneriem –sadarbojamies ar LNB, un RSU vēstneši dodas uz skolām visā Latvijā un stāsta par studiju iespējām augstskolā," uzsver RSU Karjeras centra konsultante Baiba Prauliņa. "Sadarbībā ar dizaineri Artu Citko esam izdevuši karjeras darba burtnīcu Karjeras virziena izvēle. Tā ir radījusi interesi par RSU Karjeras centru, un jaunieši arvien biežāk izvēlas nākt pie mums uz individuālām konsultācijām."

Karjeras centra kontakti

Baiba Prauliņa, karjeras konsultante
Tālr.: 67409140
E-pasts: karjerascentrsatrsu[pnkts]lv (karjerascentrs[at]rsu[dot]lv)