Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Attīstība

Piektdien, 22. janvārī, tikās Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) un Rīgas domes (RD) vadība. Pozitīvā gaisotnē tika pārrunāta draudzīgas pilsētvides veidošana, kā arī aktualitātes saistībā ar sociālā darba studijām. 

rsu-rigas-dome-22012021.jpg

RSU un RD vienojās attīstīt arī kopīgu pētniecību, it sevišķi sociālās labklājības un vides drošības jautājumos.

Tikšanās laikā piedalījās rektors prof. Aigars Pētersons, administrācijas un attīstības prorektors Toms Baumanis, studiju prorektore prof. Tatjana Koķe, veselības studiju prorektors prof. Guntis Bahs, zinātņu prorektore Agrita Kiopa, Senāta priekšsēdētājs prof. Jānis Gardovskis, Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultātes dekāne prof. Inga Millere un Studējošo pašpārvaldes valdes priekšsēdētāja Paula Feldmane, kā arī Komunikāciju departamenta direktors Edijs Šauers.

Rīgas domi pārstāvēja domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis, Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētāja Inese Andersone, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētājs Viesturs Kleinbergs, Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks, Satiksmes infrastruktūras pārvaldes priekšnieks Andrejs Urtāns, Satiksmes organizācijas un kustības drošības nodaļas vadītāja vietnieka p. i. Einārs Ervarts, kā arī domes priekšsēdētāja biroja vadītāja Evija Celma.