Pārlekt uz galveno saturu

2020. gada 24. novembrī plkst. 12.00–15.00 tiešsaistē

Plašāka informācija

 

Datu apstrādes atruna

Nolūkā nodrošināt Rīgas Stradiņa universitātes (turpmāk – RSU)  rīkotā semināra Translational medicine – from the molecule to the patient (turpmāk – Seminārs) dalībnieku personas datu korektu apstrādi, informējam, ka norādot savus personas datus reģistrācijas veidlapā jūs piekrītat sniegto personas datu – vārds, uzvārds, institūcija/struktūrvienība, e-pasta adrese, telefona numurs apstrādei un uzglabāšanai, kas nepieciešama Semināra organizēšanai un administrēšanai.

  1. Iepriekš minēto personas datu glabāšanu RSU veiks “2” (divus) mēnešus pēc Semināra  noslēguma. Pēc šā termiņa beigām personas dati tiks neatgriezeniski dzēsti.
  2. Semināra norise notiks ar elektroniskās platformas Zoom starpniecību. Pasākums tiks ierakstīts. Video/ balss ieraksti var tikt izmantoti RSU leģitīmo interešu nodrošināšanai – pasākuma atspoguļošanai marketinga un sakaru aktivitātēs (tostarp materiāla sagatavošanai un ievietošanai sociālajos tīklos), lai nodrošinātu RSU atpazīstamību, kā arī arhivēšanas nolūkā.
  3. Ar elektroniskās platformas Zoom veikto personas datu apstrādi var iepazīties vietnē https://zoom.us/privacy-and-legal.
  4. 2. punktā norādītos datus RSU plāno glabāt pastāvīgi. Ievērojot konkrētās datu apstrādes mērķi, daļa iegūto materiālu var būt publiski pieejama RSU sociālajos tīklos un/vai mājaslapā, tādā veidā kļūstot pieejama jebkurai trešajai personai, kā arī var būt pieejami elektroniskās platformas Zoom uzturētājiem platformas privātuma politikā noteiktajā apjomā un kārtībā.
  5. Personas datu apstrāde tiek veikta, pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 6. panta 1. punkta a) un f) apakšpunktu, t. i., iesniedzot pieteikumu dalībai pasākumā jūs piekrītat jūsu personas datu apstrādei šeit norādītajiem mērķiem un apjomā, kā arī RSU leģitīmu interesi atspoguļot organizētos pasākumus vai pasākumus, kuros tā piedalās, plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos, tādējādi nodrošinot atpazīstamību.
  6. Jūsu norādīto vai RSU pasākuma laikā iegūto personas datu saņēmēji var būt RSU pilnvarotie darbinieki, pieaicinātie personas datu apstrādātāji, tiesībsargājošās un uzraugošās iestādes. Trešajai personai personas dati var tikt nodoti noslēgtā līguma ietvaros, lai veiktu kādu līguma izpildei nepieciešamu funkciju (piemēram, lai veiktu video montāžas darbus vai uzlabotu pakalpojumu servisu, kā arī, lai sniegtu kvalitatīvu pakalpojumu pasākuma apmeklētājiem).

 

Ar papildu informāciju par RSU veikto personas datu apstrādi, savām tiesībām un iespēju iebilst pret datu apstrādi varat iepazīties vietnē www.rsu.lv/privatuma-politika.

Pārzinis

Rīgas Stradiņa universitāte
Dzirciema iela 16, Rīga, LV-1007
E-pasts: rsuatrsu[pnkts]lv
Tālr.: 67409232

Par visiem personas datu apstrādes jautājumiem, ko veic RSU aicinām sazināties  ar RSU datu aizsardzības speciālistu, rakstot e-pastu uz adresi personu[pnkts]datiatrsu[pnkts]lv vai izmantojot augstāk minētos kontaktus.