Pārlekt uz galveno saturu

Īsumā par studiju kursu

Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Lolita Vija Neimane
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Valoda:Latviešu
Zinātnes nozare:Klīniskā medicīna; Uzturzinātne

Rezultāti

Zināšanas

Izprot bioloģiskajā lauksaimniecībā iegūtu pārtikas produktu ražošanas procesu un kvalitātes novērtēšanu

Prasmes

Analizē un atrod galvenās atšķirības bioloģiskajā un konvencionālajā lauksaimniecībā iegūtām izejvielām;
Analizē un vērtē būtiskākās atšķirības bioloģiskajā lauksaimniecībā iegūto dzīvnieku un augu valsts izejvielu pārstrādes nosacījumos;
Norāda svarīgākās atšķirības starp bioloģiskajā un konvencionālajā lauksaimniecībā atļautiem ražošanas palīglīdzekļiem un pārtikas piedevām

Kompetences

Analizējot būtiskas atšķirības bioloģiskajā un konvencionālajā lauksaimniecībā iegūtam pārtikas produktam, vērtējot to uzturvērtību, drošuma un nekaitīguma aspektus, spēj pamatot savu izvēli, dodot priekšroku konkrētai saimniekošanas metodei.

Plānojums

Kursa plāns patreiz nav pieejams.