.
Bioloģiskās lauksaimniecības produkti (LLU_008)
Īsumā par studiju kursu
Struktūrvienība: Veselības un sporta zinātņu fakultāte
Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Lolita Vija Neimane
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Valoda:Latviešu
Zinātnes nozare:Klīniskā medicīna; Uzturzinātne
Rezultāti
Zināšanas
Izprot bioloģiskajā lauksaimniecībā iegūtu pārtikas produktu ražošanas procesu un kvalitātes novērtēšanu
Prasmes
Analizē un atrod galvenās atšķirības bioloģiskajā un konvencionālajā lauksaimniecībā iegūtām izejvielām;
Analizē un vērtē būtiskākās atšķirības bioloģiskajā lauksaimniecībā iegūto dzīvnieku un augu valsts izejvielu pārstrādes nosacījumos;
Norāda svarīgākās atšķirības starp bioloģiskajā un konvencionālajā lauksaimniecībā atļautiem ražošanas palīglīdzekļiem un pārtikas piedevām
Kompetences
Analizējot būtiskas atšķirības bioloģiskajā un konvencionālajā lauksaimniecībā iegūtam pārtikas produktam, vērtējot to uzturvērtību, drošuma un nekaitīguma aspektus, spēj pamatot savu izvēli, dodot priekšroku konkrētai saimniekošanas metodei.
Plānojums
Kursa plāns patreiz nav pieejams.