Pārlekt uz galveno saturu
Skolēniem
Studentiem
Ziņas

No 24. līdz 26. oktobrim Rīgas Stradiņa universitātes Karjeras centrs RSU centrālajā ēkā Dzirciema ielā 16 rīko tradicionālo Karjeras iespēju nedēļu. Darba devēji uzstāsies ar prezentācijām, kurās stāstīs par savu uzņēmumu vai iestādi, kā arī darba un prakses iespējām tajā. Pēc prezentācijām pie karjeras galdiem studenti varēs tikties ar uzņēmumu un iestāžu pārstāvjiem individuāli, pārrunāt iespējas pieteikties prakses vai darba vakancei. Karjeras centrs aicina studentus ņemt līdzi CV un motivācijas vēstuli, ko parādīt potenciālā darba devēja pārstāvim, saņemt rekomendācijas, kā uzlabot šos startēšanai darba tirgū nozīmīgos dokumentus, vai arī uzreiz iesniegt tos, piesakoties kādai aktuālai vakancei.

Karjeras iespēju nedēļā aicināti piedalīties RSU studenti, skolēni un citi interesenti.

Karjeras iespēju nedēļas pirmajā dienā, 24. oktobrī, būs iespēja tikties ar veselības aprūpes virziena darba devējiem: Daugavpils reģionālā slimnīca, Aknīstes psihoneiroloģiskā slimnīca, BENU Aptieka Latvija, MFD Veselības grupa, Ogres rajona slimnīca, slimnīca Ģintermuiža, EUROAPTIEKA, Dobeles un apkārtnes slimnīca, Madonas slimnīca, Preiļu slimnīca, Kuldīgas slimnīca, Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, Nacionālais rehabilitācijas centrs Vaivari, Slimību profilakses un kontroles centrs, Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca, Veselības centru apvienība, Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, Labākas dzirdes centrs un Rīgas Stradiņa universitāte. Reģionālo slimnīcu pārstāvji iepazīstinās interesentus ar attiecīgo pašvaldību piedāvājumiem medicīnas personālam. Dienas noslēgumā ar lekciju Efektīva laika plānošana uzstāsies RSU maģistrantūras studente Gundega Rudzīte.

Karjeras iespēju nedēļas otrajā dienā, 25. oktobrī, studentiem būs iespēja tikties ar komunikācijas un ekonomikas virziena darba devējiem (tiešraides.lv, Veto Magazine, BALTA, PricewaterhouseCoopers, Nordea Bank AB, Atea), bet pēdējā dienā – ar politikas un jurisprudences virziena darba devējiem (Valsts policija, LR Aizsardzības ministrija, Valsts ieņēmumu dienests, Ārlietu ministrija). 25. oktobrī notiks RSU mārketinga projektu vadītāja Edgara Žukovska lekcija Kā uzstāsies publiski – praktiskais ABC, savukārt 26. oktobrī interesenti aicināti apmeklēt Ainas Poišas vieslekciju Rūpes par savu psiholoģisko labsajūtu.

Dalība pasākumos – bez maksas.

KIN_RSU_2016_plakats.jpg