Pārlekt uz galveno saturu
Preses relīzes

No 28. līdz 31. oktobrim Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Karjeras centrs organizēs Karjeras iespēju nedēļu ar teju 20 aktivitātēm. Tās laikā sabiedrībā zināmi dažādu nozaru profesionāļi dalīsies ar studentiem pieredzē un zināšanās par veiksmīgas karjeras sākšanu un tai nepieciešamajām prasmēm. Ceturtdien, 30. oktobrī, tiks rīkota RSU studentu tikšanās ar reģionālo slimnīcu pārstāvjiem, kas veselības jomas studentus iepazīstinās ar karjeras un sadzīves iespējām ārpus Rīgas.

Četru dienu laikā universitātes studentiem tiks piedāvāts ap 20 dažādu aktivitāšu, sākot ar preses relīžu rakstīšanas meistarklasi un beidzot ar karjeras iespējām veselības aprūpes nozarē. Apmeklētājiem tiks piedāvāta pat tik neparasta nodarbe kā izmeklētāja profesijas pielaikošana, pārbaudot šaušanas iemaņas un vērojot un pašiem izmēģinot uzbrukuma atvairīšanas un aizsardzības taktiku. Darba devēji stāstīs arī par darba un prakses iespējām savos uzņēmumos un iestādēs.

Lektoru vidū būs RSU profesors Anatolijs Danilāns, Valdis Melderis, Aina Poiša, Juris Šleiers, kā arī pārstāvji no „Nordea” bankas, Ārlietu ministrijas, sabiedrisko attiecību aģentūras „A. W. Olsen & Partners / Scholz & Friends Riga”, ziņu aģentūras LETA, Valsts policijas Kriminālistikas pārvaldes, dažādām medicīnas iestādēm, slimnīcām, aptiekām un citiem uzņēmumiem.

Savukārt ceturtdien, 30. oktobrī, tiks rīkota RSU studentu tikšanās ar reģionālo slimnīcu pārstāvjiem, kas veselības jomas studentus iepazīstinās ar karjeras un sadzīves iespējām ārpus Rīgas, piedāvājot profesionālo karjeru veidot reģionos trūkstošo medicīnas speciālistu vakancēs, līdz ar to risinot daudzviet Latvijā aktuālo problēmu.

RSU vestibilā Dzirciema ielā 16 būs izvietots afišu stabs ar darba devēju vakancēm RSU studentiem.

Nodarbības notiks gan RSU centrālajā ēkā Dzirciema ielā 16, gan RSU Medicīnas izglītības tehnoloģiju centrā Anniņmuižas bulvārī 26a.

Piedalīties RSU Karjeras iespēju nedēļā var ikviens, kuru nodarbina jautājumi par personisko izaugsmi un sekmīgu darba gaitu veidošanu. Pieteikšanās Karjeras iespēju nedēļas pasākumiem notiek RSU Karjeras centra mājaslapā, kur publicēta arī programma ar notikumu aprakstiem.

Papildu informācijai: