Pārlekt uz galveno saturu
Mākslinieciskie kolektīvi
Studentiem
Ziņas

Šodien, 31. augustā, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) atsācies ierastais ritms. Līdz ar jaunā akadēmiskā gada sākumu šajā dienā RSU centrālajā ēkā (Dzirciema ielā 16) ar īpašu koncertu studentiem un darbiniekiem atklās arī 65 gadu jubilejai veltīto pasākumu programmu.

Pulksten 10.00 sāksies studiju gads RSU Liepājas filiāles pirmā gada studentiem.

No plkst. 13.00 RSU centrālās ēkas vestibilā un pagalmā notiks studējošo organizāciju rīkotas aktivitātes – uz skatuves pagalmā muzicēs RSU jauniešu orķestris un pagājušā gada RSU aktīvā atpūtas festivāla Taurenis talantu konkursa laureāti. Ar atrakcijām sevi prezentēs Sporta klubs. Pirmkursniekiem būs iespēja nofotografēties foto stendā, iemūžinot savu portretu, vārdu un vēlējumu RSU vēsturē jau pirmajā studiju dienā.

pirmkursnieki-aula01-rsu-lead.jpg

Plkst. 15.00 RSU aulā norisināsies jauno studentu imatrikulācijas ceremonija. Tajā pirmkursniekus sveiks RSU vadība, turklāt klātesošie tiks iepazīstināti ar RSU studentu organizācijām un iespējām darboties universitātes mākslinieciskajos kolektīvos, kuri sniegs priekšnesumus.

Plkst. 16.00 pirmā kursa studenti aicināti tikties ar savas fakultātes vadību, kas pastāstīs par studiju procesu RSU. Tiks izsniegtas studenta apliecības.

Plkst. 17.00 visi RSU studenti un darbinieki aicināti uz svētku torti pagalmā un īpašu koncertu, kurā uzstāsies grupa Triānas parks – tās soliste ir RSU studente Agnese Rakovska.

akad-gada-2015-sakums-rsu-lead.png