Pārlekt uz galveno saturu

Īsumā par studiju kursu

Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Lolita Vija Neimane
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Mērķauditorija:Sabiedrības veselība
Valoda:Latviešu

Rezultāti

Zināšanas

Izprot ķīmisko elementu uzbūvi un ķīmisko elementu periodisko sistēmu, pārtikas produktu sastāvu veidojošo ķīmisko savienojumu uzbūvi un to iespējamās ķīmiskās pārvērtības.

Prasmes

Individuāli un/ vai sadarbojoties grupā prot izskaidrot, analizēt, izvērtēt ķīmisko savienojumu uzbūvi, savienojumos ietilpstošo elementu uzbūvi un prognozēt iespējamās ķīmiskās pārvērtības.
Veicināt sevis tālāku mācīšanos un zināšanu apguvi, izmantojot informācijas avotus.

Kompetences

Spēj izprast un prognozēt pārtikas produktu uzglabāšanas un pārstrādes procesos notiekošās pārtikas sastāvdaļu ķīmiskā sastāva izmaiņas un bioķīmiskās pārvērtības dzīvajos organismos.

Plānojums

Kursa plāns patreiz nav pieejams.