Skip to main content
Page is available only in Latvian
Absolventiem

27. martā Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) absolventi – RSU Absolventu asociācijas biedri – jau otro reizi pulcējās pasākumā Inteliģences klubs, lai veidotu jaunas pazīšanās absolventu lokā, diskutētu par pasaulē aktuālo un nesteidzīgā atmosfērā baudītu kopīgas vakariņas.

inteligences_klubs_lead.jpg

"Pasākuma formāts šķiet vienkāršs, taču tieši tas uzrunā absolventus,” atzīst RSU Absolventu asociācijas izpilddirektors Artūrs Kaļva. “Ikdienā esam pārņemti savā profesionālajā dzīvē, kur RSU absolventi bieži vien arī tiekas, taču tas visdrīzāk ir darba kontekstā – mēs dodam iespēju pavadīt laiku kopā diskusiju un vakariņu veidā. Tā ir arī lieliska izdevība satikt jaunus domubiedrus – mūs visus vieno Alma mater. Es ticu, ka šādu tikšanos rezultātā dzims jaunas idejas un absolventi iedvesmosies cits no cita.”

Inteliģences klubs nr. 2 (attēlā) notika restorānā Melnie mūki un pulcēja teju 30 viesu. Vakaru atklāja RSU Absolventu asociācijas valdes priekšsēdētājs Dins Šmits, iepazīstinot klātesošos ar tādām RSU Absolventu asociācijas aktualitātēm un tuvākajiem plāniem kā absolventu akcija ES ESMU RSU, Zinātnes platformas izveide un gaidītā RSU Absolventu asociācijas desmit gadu jubileja, kura tiks atzīmēta šā gada jūnijā.

ik_melnie_muki.jpg

Pēc tam vārds tika dots Inteliģences kluba vakara runātājam Ģirtam Rungainim, investoram, banku un finanšu speciālistam, kurš stāstīja par pašreizējo ekonomisko situāciju un finanšu krīzēm. Vakars turpinājās ar diskusijām, vakariņām un tīklošanos.

Nākamais RSU Absolventu asociācijas Inteliģences kluba pasākums gaidāms rudens sezonā.

Kļūt par RSU Absolventu asociācijas biedru