Skip to main content
Page is available only in Latvian

28. maijā visi interesenti aicināti uz RSU studiju programmas Veselības sports absolventes, bērnu un jauniešu centra Daugmale alpīnisma un kāpšanas sporta treneres Gundegas Meļķes lekciju Nāc kāpt! par alpīnismu, sporta tūrismu, kāpšanas sportu un iespējām ar to nodarboties.

kapsana_lekcija.jpgAlpīnisms, kāpšanas sports un sporta tūrisms ir ne vien sporta veidi, bet arī interesanta aktīvā atpūta bērniem, jauniešiem, pieaugušiem, senioriem un ģimenēm, un ar to var nodarboties gan individuāli, gan grupā. Lekcijā dzirdēsiet par nodarbību veidiem kāpšanas zālē, klinšu kāpšanu, pārgājieniem, došanos uz kalniem, kā arī to, kādēļ cilvēki kāpj kalnos, un kā no alpīnisma kāpšanas sports ir kļuvis par olimpisko sporta veidu.

Aicināts ikviens no septiņu gadu vecuma (bērniem, vēlams, vecāku pavadībā). Lekcijas apmeklētājiem būs iespēja saņemt ielūgumu bezmaksas nodarbībai trenera vadībā bērnu un jauniešu centrā Daugmale Rīgā, Aglonas ielā 39.

Lekcija notiks Latvijas Veselības nedēļas ietvaros, kurā RSU piedalās jau otro gadu. Šogad Veselības nedēļā tiks vērsta uzmanība uz bērnu un jauniešu aktīva dzīvesveida popularizēšanu.

Location

Room
B-202
Date: