Skip to main content
Page is available only in Latvian
Absolventiem
Jubilejas
RSU vēsture

Atzīmējot Rīgas Stradiņa universitātes Absolventu asociācijas 10 gadu jubileju, no 4. jūnija līdz 19. jūlijam Rīgas Stradiņa universitātes foajē (Dzirciema ielā 16) būs apskatāma izstāde, kas dos iespēju ielūkoties Absolventu asociācijas vēsturē, no tās dibināšanas līdz pat šodienai.

RSUAAizstade.JPG

Lai gan desmit gadu nav ļoti ilgs laika posms, tas ir nozīmīgs RSU Absolventu asociācijai gan kā vienai no vecākajām absolventu organizācijām Latvijā, gan kā RSU sadarbības partnerei, kura rūpējas par absolventiem un arvien rod labāko pieeju, kā pulcēt absolventus vienuviet.

Desmit gadu laikā Absolventu asociācijas dzīve bijusi aizraujošiem notikumiem bagāta. Piemēram, ar Borisa un Ināras Teterevu fonda atbalstu organizēts ievērojams projekts Inteliģences akadēmija, kas tika īstenots sešus gadus pēc kārtas; izstādē būs aplūkojami ar to saistītie suvenīri un objekti, kuri glabājas RSU muzeja krātuvē. Tāpat būs iespējams lasīt par Absolventu asociācijas vērtību Rīgas Stradiņa universitātē, kā arī ielūkoties nozīmīgākajos notikumos no 2009. līdz 2019. gadam.

RSU Absolventu asociācija tika dibināta ar mērķi izveidot platformu, kurā RSU absolventi var satikties, veidot jaunas pazīšanās, tālākizglītoties un saglabāt piederību savai Alma mater visa mūža garumā. Asociācijas iniciatori sanāca kopā 2009. gada februārī un par RSU Absolventu asociācijas uzdevumu izvirzīja izglītības procesu un zinātniskās pētniecības veicināšanu, kā arī aktīvu iesaistīšanos Rīgas Stradiņa universitātes dzīvē.

Visi laipni aicināti apmeklēt izstādi!

Missing content item.