Skip to main content
Page is available only in Latvian
Konferences, semināri

1. novembrī Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) aulā notiks 7. Latvijas Reto slimību konference, kas būs veltīta vienai no retajām slimībām amiloidozei. To organizē Latvijas Reto slimību speciālistu asociācija un RSU Medicīnas fakultātes Iekšķīgo slimību katedra. Konferencē aicināti piedalīties ģimenes ārsti un citi speciālisti, kā arī medicīnas un veselības aprūpes studenti, lai gūtu teorētiskas un praktiskas zināšanas par retajām slimībām, to diagnostiku un ārstēšanas iespējām.

Konferences vieslektors hematologs, Lielbritānijas Nacionālā amiloidozes centra vadošais pētnieks un Londonas Universitātes koledžas lektors Ašutošs Večalekars (Ashutosh Wechalekar) iepazīstinās ar jaunākajām tendencēm un labāko praksi amiloidozes diagnostikā un ārstēšanā, bet vadošie Latvijas speciālisti sniegs teorētisku ieskatu par amiloidozi no dažādu specialitāšu redzējuma un analizēs tās izpausmes dažādās orgānu sistēmās, apskatot klīniskos gadījumus.

Konferencē uzstāsies arī RSU prof. Aivars Lejnieks, doc. Māris Sperga, prof. Aivars Pētersons, doc. Viktorija Ķēniņa, prof. Sandra Lejniece, doc. Viktorija Kuzema, doc. Andris Skride, pētn. p. i. Ilze Trociukas un asist. Inita Buliņa.

Konferences darba valoda – latviešu.

Dalība konferencē – bez maksas.

Reģistrēties konferenceiSaskaņā ar Latvijas Ārstu biedrības Sertifikācijas padomes lēmumu TIP2019/485 konferences programma atbilst 5,8 tālākizglītības punktiem un reģistrētajiem konferences apmeklētājiem būs pieejami dalību apliecinoši sertifikāti.