Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Absolventiem
Darbiniekiem

2022. gada 15. septembrī jau septīto reizi norisinājās Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Absolventu asociācijas Inteliģences kluba vakariņas, uz kurām laipni gaidīti bija visi Absolventu asociācijas biedri. Pasākumu atklāja īpašais viesis – Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks.

aa_inteligences_kluba_vakarinas09.2022.jpg

Pagājušajā nedēļā RSU Absolventu asociācijas biedri tikās restorānā Zilā govs, lai patīkamā gaisotnē aizvadītu septītās Inteliģences kluba vakariņas. Vakariņu atklāšanas noskaņu uzbūra RSU Absolventu asociācijas valdes priekšsēdētājs Dins Šmits, izklāstot jaunākās asociācijas aktualitātes.

Vakaru turpināja Latvijas Bankas prezidents Mārtiņš Kazāks. Viņš sniedza savus padomus un atziņas par to, kā rīkoties ar naudu bargajā ziemā un ko darīt (nedarīt) inflācijas un recesijas laikā. 

“Bija patiess prieks redzēt, ka viesiem bija iespēja atkal satikties un baudīt citam cita klātbūtni! Ar katru gadu Inteliģences klubu apmeklē arvien plašāks biedru skaits, un tas tiek atzinīgi novērtēts.

Šoreiz ar mums sarunājās Latvijas Bankas prezidents, kurš izklāstīja par patiesi svarīgo – ko tad īsti darīt šajā ziemā ar finansēm un kā vislabāk pārdzīvot inflāciju. Ļoti noderīga un nepieciešama informācija šajā laikā!” ar prieku saka RSU Absolventu asociācijas izpilddirektore Paula Feldmane-Jumīte. 

Inteliģences kluba vakariņas ir iemīļots un gaidīts pasākums, kur paaudžu mijā pulcējas ap 40 absolventu, raisot nesteidzīgas sarunas ar bijušajiem studiju biedriem, kolēģiem un draugiem mājīgā atmosfērā, baudot izsmalcinātas vakariņas un dzērienus.

Inteliģences kluba vakariņas ir pasākums RSU Absolventu asociācijas biedriem. Lai kļūtu par biedru, aizpildi biedra anketu.

Seko līdzi aktualitātēm un paspēj apmeklēt jau nākamo Inteliģences kluba pasākumu pavasarī!

Missing content item.