Skip to main content
Page is available only in Latvian
Absolventiem

22. septembrī notika Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Absolventu asociācijas Inteliģences kluba New Gen vakars, kur neformālā gaisotnē pulcējas gan tie, kuri pabeiguši universitāti pirms daudziem gadiem, gan tie, kuri to absolvēja pavisam nesen.

new_gen_sep2022.jpg

Pasākuma dalībnieki

Pasākumu atklāja RSU Absolventu asociācijas izpilddirektore Paula Feldmane-Jumīte un lūdza viesus iepazīstināt ar sevi un pastāstīt, ko viņi sagaida no tikšanās reizes. Vakars turpinājās ar kopīgu režisora Valtera Mirkša īsfilmas Elza skatīšanos. Pēc filmas noskatīšanās mājīgajās Kino Bize telpās sabiedrībā iemīļotais psihoterapeits Artūrs Miksons aicināja publiku uz diskusiju par filmas būtiskajiem aspektiem, kā arī dalījās ar dažādu, visiem zināmu filmu ieteikumiem, mudinot tās noskatīties pirmoreiz vai vēlreiz no cita skatupunkta.

“Inteliģences klubs New Gen bija ilgi lolots sapnis, kuram vajadzēja tapt par realitāti. Šogad tas izdevās, un tā bija iespēja Absolventu asociācijas biedrus ievest kino pasaulē pavisam citādā veidā. Rudens tikšanās ir notikusi, bet noteikti varat gaidīt no mums pārsteigumus arī pavasara cēlienā,” ieintriģē Absolventu asociācijas izpilddirektore P. Feldmane-Jumīte.

Tīklošanās pasākums turpinājās ar gardām uzkodām un bija iespēja parunāties ar sen neredzētiem draugiem, studiju biedriem un kolēģiem.

Pasākuma bilžu albums

Ietekmējoties no Inteliģences kluba New Gen filmu vakara, radās ideja skatīties filmas kopā ne vienu reizi vien, bet regulāri. Apmeklē RSU Absolventu asociācijas filmu lidojumu kopā ar psihoterapeitu Artūru Miksonu jau pavisam drīz, 27. oktobrī plkst. 19 Kino Bize Rīgā, Elizabetes ielā 37. Piesakies pa e-pastu alumniatrsu[pnkts]lv līdz 25. oktobrim!

Kļūsti ar RSU Absolventu asociācijas biedru un tiekamies nākamajos pasākumos!

Missing content item.