Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Konferences, semināri
Tiesības

27. martā Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) norisināsies tiesu izspēles, kurās studenti varēs inscenēt reālu tiesas procesu un sagatavot procesuālos dokumentus. Tajās var piedalīties tiesību zinātņu studenti no visām Latvijas augstskolām.

isc2023_tiesu_izspeles.jpg

Tiesu izspēļu mērķis ir veicināt izpratni par administratīvajām tiesībām, normatīvo aktu interpretāciju un zināšanu pielietošanu praksē.

RSU Juridiskās fakultātes organizētās tiesu izspēles kļuvušas par gaidītu tradīciju nozares entuziastu vidū, tāpēc katru gadu izstrādātais darba uzdevums kāzusa risināšanā allaž ir labi pārdomāts un aizraujošs.

Tiesību zinātņu studenti aicināti izveidot un pieteikt tiesu izspēlēm komandas divu līdz trīs cilvēku sastāvā. Atbildes uz darba uzdevumiem lūdzam nosūtīt pa e-pastu janis[pnkts]grasisatrsu[pnkts]lv (Janis[dot]Grasis[at]rsu[dot]lv) līdz trešdienai, 15. martam, plkst. 12.00. E-pastā jānorāda komandas sastāvs (dalībnieku vārds un uzvārds, studiju programma, studiju gads un pārstāvētā augstskola) un komandas nosaukums.