Skip to main content
Page is available only in Latvian
Darbiniekiem
COVID-19

RSU e-studiju vide ietver plašu rīku klāstu, kas ļauj attālināti organizēt studiju procesu. Standarta Moodle rīku klāstam RSU papildus ir pievienojusi vairākus rīkus, kurus, lietojot kopā ar Moodle, iespējams nodrošināt attālinātu studiju procesu. Nav vienas noteiktas formulas, jo katram kursam var būt sava specifika. Parasti tiek izmantotas vairākas metodes, kas ne vienmēr nozīmē tikai video saziņu. Elektroniski mācīties un pārbaudīt studentu zināšanas var arī ar citiem rīkiem. 

Rīki, ar kuriem iespējams veikt dažādas darbības attālināti

 

Tiešsaistes sesija tiks nodrošināta ar Zoom platformu. Saite uz virtuālo diskusiju telpu. Saite jāatver no Chrome vai Safari pārlūkprogrammas, vai jālejuplādē Zoom aplikācija.

Virtuālās tikšanās laikā varēs uzzināt, kā izmantot esošos rīkus, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Mācības vadīs IT departamenta informācijas sistēmu administrators Rolands Bļujus. Ja ir problēmas ar pievienošanos,  jāvēršas IT Servisa centrā.

 

Tiešsaistes sesijas par IT rīkiem un E-studiju iespējām

Mācībās uzzināsiet, kā lietot IT, kā  izmantot Moodle iespējas un dažādus papildu IT rīkus, lai nodrošinātu attālinātu studiju procesu. Virtuālās tikšanās laikā tiks apgūti pamati, kā izmantot esošos rīkus, lai sasniegtu vēlamo rezultātu.

Mācībām varat pieslēgties attālināti!

25.03.2020. mācības vadīs IT departamenta informācijas sistēmu administrators Rolands Bļujus un IT servisa centra vadītājs Jānis Laizāns.  šādos laikos:

26.03.2020. mācības vadīs IT departamenta informācijas sistēmu administrators Rolands Bļujus un IT servisa centra vadītājs Jānis Laizāns.  šādos laikos:

27.03.2020. Mācības vadīs IT departamenta Informācijas sistēmu administrators Rolands Bļujus un IT servisa centra vadītājs Jānis Laizāns

28.03.2020. Mācības vadīs IT departamenta Informācijas sistēmu administrators Rolands Bļujus un IT servisa centra vadītājs Jānis Laizāns. 

Katru pirmdienu no plkst. 10:00-11:00 mācības vadīs Pedagoģiskās izaugsmes centra e-studiju satura pārvaldnieks Bruno Žuga

Tiešsaistes individuālās konsultācijas

Papildus iespējams pieteikties arī uz tiešsaistes individuālām konsultācijām, kas tiks nodrošinātas, izmantojos Zoom platformu. Pēc reģistrēšanās uz konkrētu laiku saņemsiet e-pastu ar saiti. Klikšķiniet uz saitēm zemāk, lai reģistrējaties uz individuālajām konsultācijām pie attiecīgā speciālista:

IT informācija par lekciju un nodarbību nodrošināšanu tiešsaistes video formātā

Pedagoģiskā atbalsta materiāli attālināta studiju procesa īstenošanai