Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem

Jau otro reizi šajā pavasarī Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Starptautisko sakaru departaments (SSD) organizēja tiešsaistes atvērto durvju dienu potenciālajiem ārvalstu reflektantiem. Tiešsaistes laikā ārvalstu jaunieši uzzināja par RSU, tās studiju vidi, studiju programmām angļu valodā, pieteikšanos šīm studiju programmām, apmaiņas studiju iespējām, studentu organizācijām un citiem aktuāliem jautājumiem.

Atvērto durvju dienu vadīja SSD Ārvalstu reflektantu nodaļas vadītājs Māris Ginters, bet tiešsaistes sarakstē uz potenciālo reflektantu jautājumiem atbildēja nodaļas ārējo sakaru organizatori Ilze Zvēra un Reinis Gailītis.

Pasākumu atbalstīja RSU ārvalstu studenti – Katarīna Vaibela (Katharina Waibel) no Vācijas un Itajs Raskins (Itay Raskin) no Izraēlas, kuri pastāstīja par savu pieredzi, uzsākot studijas RSU un Latvijā, kā arī raksturoja tiešsaistes studijas, kuras šobrīd veiksmīgi nodrošina universitāte.

Savukārt RSU medicīnas studiju programmas absolvents Stavs Brodskis (Stav Brodsky) no Izraēlas dalījās savā pieredzē par profesionālās karjeras veidošanu pēc studijām. Viņš atzinīgi novērtēja RSU studijas, kuras ir sagatavojušas viņu darbam ar Covid-19 pacientiem Izraēlā pašreizējās krīzes apstākļos.

Atvērto durvju dienā piedalījās jaunieši no Vācijas, Zviedrijas, Somijas, Lielbritānijas, Nīderlandes un citām Eiropas valstīm. Pasākumam pievienojās arī interesenti no Izraēlas, Krievijas un Dienvidāfrikas Republikas.

Nākamo atvērto durvju dienu SSD organizēs 29. maijā.

rsu_students_od20.jpg

Fotoattēlam ir ilustratīva nozīme