Skip to main content
Page is available only in Latvian

Lai nevalstiskās organizācijas publiskajā telpā kļūtu par savas jomas viedokļu līderiem, tām jādalās ticamā un pamatotā informācijā ar sabiedrību. Kāpēc komunikācijas prasmes ir nozīmīgas, kāda ir saikne starp lietišķo komunikāciju un emocionālo inteliģenci, kā uzrunāt medijus, kas ir lobēšana un kā sastrādāties ar valsts institūcijām, kā arī daudzas citas tēmas tiks šķetinātas konferencē Skaļrunis, ko Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) rīko biedrība ģenētiski pārmantoto slimību pacientiem un līdzcilvēkiem Saknes.

Dalība konferencē ir bez maksas, un uz to īpaši aicināti gan nevalstisko organizāciju pārstāvji, gan ārsti, gan dažādu jomu studenti, kuri strādā sabiedrības labā un kuriem šīs zināšanas un prasmes varētu būt noderīgas.

Konferencē uzstāsies virkne jomas līderu: profesore Anda Rožukalne, komunikācijas vadības eksperte Ieva Zaumane, komunikācijas trenere Krista Vāvere, sabiedrības veselības eksperte un RSU docente Anda Ķīvīte-Urtāne, biedrības Saknes vadītājs Juris Beikmanis, RSU doktorante un žurnāla Medicus Bonus galvenā redaktore Aija Kažoka. 

Pieteikšanās līdz 15. septembrim

Ja rodas jautājumi par konferences norisi, sazinieties ar projektu vadītāju Zani Kazāku: 26489938!

Skalrunis_logo.png

Location

Date: