Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Stipendijas

Rūpējoties par veselības jomas studentu profesionālās un sociālās labklājības izaugsmi un tam labvēlīgiem nosacījumiem, mūsu universitātes nodibinājums RSU fonds sadarbībā ar uzņēmēju un RSU Goda doktoru Egilu Gulbi jau realizē Egila Gulbja medicīnas sociālās stipendijas Medicīnas fakultātes (MF) studiju programmas Medicīna 2.–6. gada studentiem. Šo stipendiju apmērs, sākot ar 2021. gada februāri, var tikt palielināts līdz 120 eiro ik mēnesi.

Sākot ar 2021. gada februāri, plānots izmaksāt līdzīgas stipendijas arī studiju programmas Medicīna pirmā gada studentiem. 

Arī šīs stipendijas mērķis saskaņā ar mūsu universitātes sociālās atbildības politiku un dr. E. Gulbja aicinājumu būs sniegt sociālo atbalstu RSU studiju programmas Medicīna (latviešu val.) pirmā gada studentiem. 

Pieteikties stipendijai varēs sekmīgie RSU programmas Medicīna pirmā studiju gada studenti, kuri atbilst vismaz vienam no stipendijas nolikumā definētajiem sociālajiem kritērijam, piemēram, pretendenta apgādībā ir vismaz viena apgādājamā persona, pretendentam ir invaliditāte u. c.

Egila Gulbja medicīnas sociālās MF 1 stipendijai sarūpētie finanšu līdzekļi šobrīd ir dr. E. Gulbja dāvinājums labākajai medicīnas augstskolai Latvijā.

Arī šīs stipendijas apmērs var sasniegt 120 eiro ik mēnesi. Tās izmaksa plānota no 2021. gada 1. februāra līdz 2021. gada 30. jūnijam.

Pieteikumu stipendijai kopā ar citu nepieciešamo dokumentāciju varēs iesniegt no 2020. gada 23. decembra līdz 2021. gada 15. janvārim elektroniski, to nosūtot no sava RSU piešķirtā e-pasta uz  e-pastu egmfatrsu[pnkts]lv (egmf[at]rsu[dot]lv) (visus nepieciešamos dokumentus lūgums ieskenētus sūtīt vienā sūtījumā). 

Stipendijas nolikums

Stipendijas pieteikums