Skip to main content
Page is available only in Latvian
Skolēniem
Topošajiem studentiem

Uzrunājot vairākus tūkstošus interesentu, Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) 29. aprīlī noritēja virtuālā Atvērto durvju diena pamatstudiju programmām. Topošos studentus ar programmu saturu, augstskolas vidi, mācībspēkiem, studentiem un absolventiem iepazīstināja astoņas RSU fakultātes, kā arī augstskolas filiāle Liepājā. Tiem, kuri nepaspēja pievienoties, piedāvājam noskatīties tiešraižu videoerakstus.

Jau tradicionāli RSU Atvērto durvju dienas virtuālās viesistabas namatēva lomā bija izcilais moderators un ārpolitikas pētnieks Mārtiņš Daugulis, kurš augstskolu pazīst gan kā vairāku tās fakultāšu absolvents, gan mācībspēks un nu arī kā RSU Politikas zinātnes katedras vadītājs. Studētgribētājus aicinājām arī uz fakultāšu Zoom telpām, kur tērzētavā varēja iztaujāt gan studiju programmas vadītājus un mācībspēkus, gan RSU Studentu servisa pārstāvjus, kuri atbildēja uz jautājumiem, kas saistīti ar šāgada uzņemšanas kārtību.

Ar sevi iepazīstināja sociālo zinātņu pārstāvji – Eiropas studiju fakultāte, Juridiskā fakultāte un Komunikācijas fakultāte, kā arī veselības aprūpes virziena pārstāvji – Farmācijas fakultāte, Medicīnas fakultāte, Rehabilitācijas fakultāte, Sabiedrības veselības un sociālās labklājības fakultāte, Zobārstniecības fakultāte un RSU Liepājas filiāle.

Tie, kuri apsver studijas RSU maģistrantūrā, laipni aicināti pievienoties Atvērto durvju dienas virtuālajiem pasākumiem 20. maijā, kur septiņas fakultātes iepazīstinās interesentus ar studiju saturu un vidi, pētniecības iespējām un karjeras izaugsmes ceļiem pēc maģistra grāda iegūšanas.