Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Atzinība

Trešdien, 30. jūnijā, Rīgas Stradiņa universitāti (RSU) apmeklēja jaunā izglītības un zinātnes ministre Anita Muižniece.

RSU vadība kopā ar ministri un valsts sekretāra vietnieku Dmitriju Stepanovu pārrunāja finansējuma piesaisti zinātnes universitātēm un augstskolas pārvaldības reformai, budžeta vietu pieejamību sociālo zinātņu studentiem, valsts regulējumu studiju procesa nodrošināšanai jaunajā studiju gadā, kā arī e-diplomu jautājumu. 

Tikšanās notika jaunajā RSU Anatomijas muzejā. Ministre pauda atzinību par moderno muzeju, kas ir RSU studiju bāze un sabiedrības izglītības centrs anatomijas un medicīnas vēstures jautājumos.

Vizītes laikā RSU rektors prof. Aigars Pētersons uzsvēra:

“Paldies izglītības un zinātnes ministrei Anitai Muižniecei ar komandu par produktīvo sarunu! Ceram uz konstruktīvu sadarbību arī turpmāk. Sadarbībā ir spēks!”

RSU tikšanās laikā pārstāvēja rektors prof. Aigars Pētersons, Senāta priekšsēdētājs prof. Jānis Gardovskis, veselības studiju prorektors prof. Guntis Bahs, studiju prorektore prof. Tatjana Koķe, zinātņu prorektore Agrita Kiopa, administrācijas un attīstības prorektors Toms Baumanis, RSU Studējošo pašpārvaldes valdes priekšsēdētāja Paula Feldmane.