Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem

Ja esi ieinteresēts pētniecībā, vēlies pilnveidot savas iemaņas vai iegūt jaunas, tad tev noteikti jāizmanto iespēja piedalīties Zinātnes seminārā 2021 šā gada 2. un 3. oktobrī!

Kā jau katru gadu seminārā zināšanas un interesantas lekcijas dalībniekiem sniedz dažādu nozaru profesionāļi: iepriekšējos semināros uzstājušies tādi lektori kā ārsts psihoterapeits dr. Artūrs Miksons (attēlā), kurš runāja par veiksmīgu sadarbību komandā, asoc. prof. Dzintra Kažoka deva ieskatu izcilā pētnieciskajā darbā un kā pie tāda nonākt, prof. Maija Dambrova runāja par pamatzināšanām zinātniskas publikācijas rakstīšanai, kā arī citi lektori, kas aptvēra citas saistošas tēmas.

zinatnes-seminars-2021.png

zinatnes_seminars_sp.jpg

zinatnes_seminars_sp1.jpg

Kas būs šogad, to uzzināsi vēlāk, taču pasākums noteikti būs interesants un jēgpilns! Tevi sagaida arī dažādas aktivitātes, iespēja iegūt potenciālus pētījuma biedrus un, ja tāda vēl nebija, tad iedvesma spert pirmos soļus pētniecībā!

Seminārā uzzināsi, kā veidot pareizu pētījuma struktūru, iegūsi vērtīgas zināšanas un padomus par pašu prezentēšanu, klausīsies lekcijas par dažādiem pētniecības aspektiem, kā arī būs iespēja dzirdēt pieredzes stāstus no jau pētniecības ceļus izstaigājušiem studentiem.

Pieteikties (līdz 24. septembrim)

  • Seminārs norisināsies klātienē 2. un 3. oktobrī Rīgā, Dzirciema ielā 16. 
  • Ēdināšana tiks nodrošināta – par visu parūpēsies RSU SP.
  • Semināra laikā tiks ievēroti visi drošības pasākumi, lai novērstu COVID-19 izplatību.
  • Pasākums notiks latviešu valodā.

Zinātnes seminārs tiek organizēts ar mērķi RSU studējošajiem sniegt zināšanas pētnieciskā darba uzsākšanai un realizācijai, kā arī veicināt studējošo interesi un iesaisti pētniecībā. Seminārs sniedz ieskatu pētniecībā, iedvesmo un informē par dažādām iespējām RSU projektos un dažāda atbalsta mehānismos. Projekts savu mērķi realizē ar dažādu lekciju, darbnīcu un citu praktisku uzdevumu palīdzību, lai dalībniekiem sniegtu pēc iespējas vairāk praktisko iemaņu.