Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Absolventiem
Darbiniekiem

22. septembrī RSU absolventi tika aicināti uz New Gen vakaru, ko viesi pavadīja mājīgā gaisotnē Klusajā centrā, kafejnīcā Buberts. Uz Inteliģences kluba vakariem tiek aicināti visi absolventi – gan tie, kuri pabeiguši universitāti pirms daudziem gadiem, gan tie, kuri diplomu saņēmuši pavisam nesen, lai satiktos un draudzētos formālākā vai neformālākā gaisotnē. 

inteligences_kluba_new_gen_vakars.jpg

New Gen vakaru, kā jau ierasts, atklāja RSU Absolventu asociācijas valdes priekšsēdētājs Dins Šmits, kurš pastāstīja vakara viesiem par aktuālo Absolventu asociācijā, kā arī aicināja iepazīties ar šā gada jaunumu – absolventu gredzeniem. Tos ir iespējams apskatīt klātienē RSU Nodrošinājuma centrā un pasūtīt RSU mājaslapā. Vakaru turpināja un viesus uzjautrināja latviešu komiķis Rūdolfs Kugrēns, kurš sagādāja varen jautru tikšanos. 

"Man kā jaunajam universitātes absolventam Inteliģences kluba New Gen pasākums šķita lieliska iespēja iepazīt un tīkloties ar citiem universitātes absolventiem nepiespiestā gaisotnē, baudot gardas uzkodas!" – tā RSU Absolventu asociācijas biedrs Dāvids Orlovs. 

Patīkamā un mājīgā atmosfērā ar uzkodām un dzērieniem RSU absolventiem bija iespēja satikt sen neredzētos draugus, studiju biedrus un kolēģus, lai kopīgi gremdētos atmiņās vai pārrunātu, kas ir mainījies dzīvē un uz kurieni ved nākotne.

Uz tikšanos jau nākamajā Inteliģences kluba New Gen!

Missing content item.