Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem

28. februārī Rīgas Stradiņa universitātē (RSU) viesojās iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens. Tās laikā RSU vadība un Juridiskās fakultātes pārstāvji iepazīstināja ministru ar simulācijās balstītu izglītību un studiju infrastruktūru, kā arī iezīmēja turpmākos sadarbības virzienus.

Ministrs S. Ģirģens kopā ar iekšlietu ministrijas valsts sekretāru D. Trofimovu un ministra biroja vadītāju S. Boli iepazinās ar Juridiskās fakultātes mācību telpām, kurās izvietotas dažādas operatīvā darba apguvei nepieciešamās simulācijas. Tāpat ministrijas pārstāvji iepazinās arī ar plašo RSU tiesību zinātņu e-studiju materiālu klāstu. RSU apliecināja gatavību turpināt īstenot augstas kvalitātes studiju programmas tiesību zinātnē un iekšlietu sistēmas darbinieku sagatavošanā. Šajā sakarā RSU ir gatava paplašināt juridisko zinātņu studiju un pētniecības iespējas, veidojot jaunu studiju un pētniecības centru.

RSU tikšanās laikā pārstāvēja rektors prof. A. Pētersons, studiju prorektore prof. T. Koķe, zinātnes prorektore A. Kiopa, administrācijas un attīstības prorektors T. Baumanis, RSU padomnieks stratēģiskās attīstības jautājumos D. Šmits, Juridiskās fakultātes dekāns prof. A. Vilks, studiju programmas Policijas darbs vadītājs V. Voins.