Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Ziņas

Rūpējoties par veselības jomas studentu profesionālās un sociālās labklājības izaugsmi un tam labvēlīgiem nosacījumiem, mūsu universitātes nodibinājums RSU fonds sadarbībā ar uzņēmēju un RSU Goda doktoru Egilu Gulbi arī šogad izsludina pieteikšanos Egila Gulbja medicīnas sociālajām stipendijām studiju programmas Medicīna (latviešu val.) 1.–6. kursa studentiem. 

Egils-Gulbis.jpg

Stipendijas apmērs ir līdz 120 eiro ik mēnesi, un tā tiek izmaksāta no 2022. gada 1. septembra līdz 2023. gada 30. jūnijam.

Pieteikties stipendijai var sekmīgi RSU programmas Medicīna 1.–6. kursa studenti, kuri atbilst vismaz vienam no stipendijas nolikumā definētajiem sociālajiem kritērijam, piemēram, pretendenta apgādībā ir vismaz viena apgādājamā persona vai pretendentam ir invaliditāte.

Egila Gulbja medicīnas sociālajai stipendijai sarūpētie finanšu līdzekļi ir ārsta E. Gulbja dāvinājums labākajai medicīnas augstskolai Latvijā.

Pieteikumu stipendijai kopā ar citu nepieciešamo dokumentāciju šogad var iesniegt no 15. līdz 23. septembrim, elektroniski to nosūtot no sava RSU piešķirtā e-pasta uz egmfatrsu[pnkts]lv (egmf[at]rsu[dot]lv) (visus nepieciešamos dokumentus ieskenētus un vienā sūtījumā).

Stipendijas nolikums un pretendentam aizpildāmie dokumenti (iesniegums un motivācijas vēstule) atrodami RSU mājaslapā (Privātās stipendijas).