Skip to main content
Page is available only in Latvian

Nodarbībā tiks apspriesti docētāju, pētnieku un doktorantu projekti vai projektu idejas. Nodarbība visvairāk piemērota tiem, kuri šobrīd gatavo projektu pieteikumus, tikko sākuši īstenot pētniecības projektu vai studēt doktorantūrā. Reģistrētajiem dalībniekiem būs nepieciešams sagatavot projekta vai projekta idejas aprakstu uz 3–5 lpp. pēc prof. Daces Dzenovskas sagatavotām vadlīnijām. Vadlīnijas tiks izsūtītas pēc reģistrēšanās. Apraksti jāiesniedz ne vēlāk kā nedēļu pirms nodarbības datuma.

Nodarbības mērķis ir ne tikai palīdzēt dalībniekiem attīstīt projektus un projektu idejas, bet arī praktizēt tādas prasmes kā sadarbība un konstruktīvas kritikas sniegšana un saņemšana. Projekta apraksti tiks izsūtīti visiem nodarbības dalībniekiem, tādēļ nepieciešams ievērot akadēmiskās ētikas principus, tostarp neizplatīt un necitēt materiālu bez autora atļaujas.

Maksimālais dalībnieku skaits – 5 (reģistrācija rindas kārtībā; ja gribētāju skaits pārsniegs piecus, tad tiks piedāvātas papildu nodarbības).

Lektore

Dace Dzenovska, Oksfordas Universitātes asociētā profesore
https://dacedzenovska.wordpress.com/

Pieteikšanās ir beigusies. Sasniegts maksimālais dalībnieku skaits.

Dace_Dzenovska_cr.png

Room
Tiešsaistē
Date:

Contacts