Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Darbiniekiem
Jubilejas
RSU70
Akadēmiskas sarunas

2020. gads ir Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) 70 gadu jubilejas gads. RSU mājaslapā turpinām jubilejas tradīciju – publicējam video stāstus par RSU. Šoreiz piedāvājam sarunu ar RSU Medicīnas fakultātes Bioloģijas un mikrobioloģijas katedras vadītāju prof. Jutu Kroiču.

Profesore Juta Kroiča no 1992. līdz 2008. gadam bija RSU Starptautisko studiju nodaļas dekāne, bet no 2008. līdz 2014. gadam – Akadēmisko un starptautisko sakaru departamenta direktore. Šobrīd profesore J. Kroiča ir RSU Senāta priekšsēdētāja vietniece. Pateicoties prof. Jutas Kroičas darbam, enerģijai, kreativitātei un svešvalodu zināšanām, RSU kļuva par nozīmīgāko ārvalstu studentu augstskolu Baltijā un vienu no ietekmīgākajām Austrumeiropā. Profesores vadītās katedras docētāji vairākkārt ieguvuši valstiski nozīmīgus apbalvojumus kā labākie docētāji un pētnieki.

Video stāsti tapuši, pateicoties ilggadējam Latvijas Ārstu biedrības prezidentam Pēterim Apinim, kurš veido akadēmiskas sarunas ar ievērojamiem RSU absolventiem un docētājiem. Sarunas atbalsta RSU Absolventu asociācija.

Missing content item.