Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Darbiniekiem
Skolēniem
Skolotājiem
Uzņemšana

Līdz jūlija vidum Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Liepājas filiālē noritēs vasaras uzņemšana piecās pamatstudiju un divās maģistra studiju programmās. Šovasar Kurzemes reģiona vienīgā augstskola, kas piedāvā izvērstu veselības aprūpes studiju programmu klāstu, plāno uzņemt studentus 74 budžeta vietās un vairāk nekā 100 maksas studiju vietās.

Pieteikties pamatstudijām iespējams līdz 12. jūlijam, bet maģistrantūrai – līdz 15. jūlijam, reģistrējoties elektroniskās pieteikšanās sistēmā uznemsana.rsu.lv.

uznemsana_liepaja_2021.jpg

Pamatstudiju līmenī filiāle šovasar uzņems studētgribētājus programmās Ārsta palīgs, Ārstnieciskā masāža, Māszinības, Psiholoģija un Veselības sporta speciālists. Savukārt maģistra līmenī studētgribētāji aicināti startēt akadēmiskā maģistra studiju programmā Māszinības, kā arī studiju programmā Veselības psiholoģija. Reflektantiem ar 2. līmeņa profesionālo augstāko izglītību psiholoģijā studijas ilgs pusotru gadu, kamēr studētgribētāji bez šādas pieredzes profesionālā maģistra grādu psiholoģijā un psihologa kvalifikāciju iegūs divu gadu laikā.

Līdzīgi kā pērnvasar, arī šogad visu uzņemšanas procesu topošie studenti var veikt attālināti, piesakoties studijām ar latvija.lv autorizācijas starpniecību, bet līgumu slēgt, izmantojot drošu elektronisko parakstu, kas iegūstams nedēļas laikā, piesakoties www.eparaksts.lv

Tos, kuri savu programmu vēl nav izvēlējušies, RSU aicina noskatīties šīgada Atvērto durvju dienas ierakstu, kurā pasākuma moderators Mārtiņš Daugulis ar mācībspēku un studentu palīdzību iepazīstina ar RSU Liepājas filiāli. Ar studiju programmām un augstskolas filiālē pieejamo infrastruktūru iepazīstina arī jaunais RSU Liepājas filiāles video. Taču visaizraujošāko ieskatu spēj sniegt esošie un jau absolvējušie studenti, kuru intervijas un videostāsti atrodami Liepājas filiāles sadaļā RSU mājaslapā.

RSU Liepājas filiāle ir vienīgā augstskola Kurzemes reģionā, kas jau vairāk nekā 75 gadus piedāvā izglītību veselības aprūpē. Universitātes filiāle cieši sadarbojas ar reģiona ārstniecības iestādēm, nodrošinot studentu praktisko iemaņu apguvi un profesionālu mācībspēku piesaisti. Līdzīgi kā RSU studiju norises vietas Rīgā, arī Liepājas filiāle ir labi aprīkota ar simulāciju tehnoloģijām, ar kuru palīdzību topošajiem veselības aprūpes speciālistiem pilnveidot savas klīniskās prasmes.