Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem
Stipendijas

Rūpējoties par veselības jomas studentu profesionālās un sociālās labklājības izaugsmi un tam labvēlīgiem nosacījumiem, mūsu universitātes nodibinājums RSU fonds sadarbībā ar uzņēmēju un RSU Goda doktoru Egilu Gulbi turpinās realizēt Egila Gulbja medicīnas sociālās stipendijas studiju programmas Medicīna (latviešu val.) 1.–6. kursa studentiem. 

Stipendijas apmērs ir līdz 120 eiro ik mēnesi, kas tiek izmaksāta no 2021. gada 1. septembra līdz 2022. gada 30. jūnijam.

Pieteikties stipendijai var sekmīgi RSU programmas Medicīna 1.–6. kursa studenti, kuri atbilst vismaz vienam no stipendijas nolikumā definētajiem sociālajiem kritērijam, piemēram, pretendenta apgādībā ir vismaz viena apgādājamā persona, pretendentam ir invaliditāte u. c.

egils_gulbis.jpgUzņēmējs un RSU Goda doktors Egils Gulbis

Egila Gulbja medicīnas sociālās stipendijai sarūpētie finanšu līdzekļi ir Egila Gulbja dāvinājums labākajai medicīnas augstskolai Latvijā.

Pieteikumus stipendijai kopā ar citu nepieciešamo dokumentāciju var iesniegt no 2021. gada 23. septembra līdz 1. oktobrim, elektroniski to nosūtot no sava RSU piešķirtā e-pasta uz e-pastu egmfatrsu[pnkts]lv (egmf[at]rsu[dot]lv) (visus nepieciešamos dokumentus ieskanētus vienā sūtījumā). 

Stipendijas nolikums un ar to saistītie izdrukājamie un pretendentam aizpildāmie dokumenti (iesniegums un motivācijas vēstule) atrodams RSU mājaslapas sadaļā Privātās stipendijas.