Skip to main content
Page is available only in Latvian
Stipendijas

Atbalstot Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) Farmācijas fakultātes studentus, RSU Absolventu asociācija sadarbībā ar AS Olainfarm jau vienpadsmito gadu pēc kārtas piešķir AS Olainfarm Izcilības stipendijas.

Ikmēneša stipendijas 200 eiro apmērā visa farmācijas programmas piektā studiju gada garumā piešķirtas trijām studentēm – Ance Bārzdiņa, Annija Vaivode un Beāta Denisa.

rsu_stipendiati_olainfarm_2021.png

“Mūsu uzņēmums šobrīd koncentrējas uz strauju attīstību un jaunu produktu izstrādi jau tuvākajā piecgadē. Esam uz izaugsmes un attīstības ceļa, tāpēc mums ir svarīgi, lai jaunie studenti, kas potenciāli ir mūsu jaunie kolēģi, būtu motivēti un zinoši. Esmu pārliecināts, ka labākais veids, kā veicināt izcilību studentos, ir ieguldīt zinātkāros un apņēmīgos jauniešos. Īpašs paldies jāsaka mūsu ilggadējam sadarbības partnerim – Rīgas Stradiņa universitātei, un novēlu veiksmi mūsu studentiem,” sacīja Raimonds Terentjevs, AS Olainfarm valdes loceklis, Kvalitātes vadības departamenta direktors.  

“RSU Absolventu asociācijai ir gods būt tai, kas atved studentus – topošos absolventus – pie darba devēja, lai tie redzētu, kā izskatās reālā profesijas vide. Šo iespēju realizējam jau vairākus gadus un redzam lielu pienesumu studentu profesionālajai izaugsmei. Prieks par sadarbību ar Olainfarm, un ceram, ka šī sadarbība turpināsies,” RSU Absolventu asociācijas izpilddirektors Artūrs Kaļva.

Stipendijas tika pasniegtas svinīgā pasākumā AS Olainfarm 7. oktobrī. Jaunie speciālisti varēja iepazīt darba ikdienu uzņēmuma ražotnē.

Sākot mācības piektajā studiju gadā, studentes saņems ikmēneša stipendiju 200 eiro apmērā. Tāpat stipendiātēm būs iespēja mēneša garumā prakses ietvaros gūt ieskatu AS Olainfarm darbībā gan rūpniecības, gan pētniecības jomā. Stipendijām var pieteikties ceturtā studiju gada studenti, un tās tiek piešķirtas divu semestru garumā piektajā studiju gadā. Stipendijas tiek piešķirtas, izvērtējot studējošo mācību rezultātus un intervējot. Par stipendiju piešķiršanu lemj AS Olainfarm pārstāvji, kā arī RSU Farmācijas fakultātes un RSU Absolventu asociācijas pārstāvji.