Skip to main content
Page is available only in Latvian
Konferences, semināri

19. oktobrī notiks Sabiedrības veselības institūta projekta Eiropas pētījums par HIV matemātisko modelēšanu un HIV testēšanas aktivitāšu izmēģinājumiem riska grupās (HERMETIC) noslēguma seminārs, kurā tiks prezentēti projekta rezultāti par HIV epidēmijas prognozēm Latvijā, jaunākajām HIV testēšanas un ārstēšanas pieejām pasaulē. Seminārā diskutēsim par aktualitātēm HIV nozares normatīvajos aktos, politikā un finansējumā, tāpat būs iespēja klausīties pieredzējušu ekspertu viedoklī par HIV inficēta cilvēka portretu Latvijā.   

Semināra programma ir pieejama RSU mājaslapā

Seminārā aicināti piedalīties zinātniskā un akadēmiskā personāla pārstāvji, studenti un citi interesenti.

Ikvienu aicinām reģistrēties semināram, nosūtot informāciju (vārds, uzvārds, pārstāvētā institūcija un ieņemamais amats) uz e-pastu: indra[pnkts]lininaatrsu[pnkts]lv (indra[dot]linina[at]rsu[dot]lv)  līdz 15. oktobrim.

Lai nodrošinātu semināra dalībnieku personas datu korektu apstrādi, informējam, ka:

  • norādot savus personas datus reģistrācijas veidlapā, jūs piekrītat sniegto personas datu (vārds, uzvārds, e-pasta adrese) apstrādei un uzglabāšanai, kas nepieciešama Eiropas pētījums par HIV matemātisko modelēšanu un HIV testēšanas aktivitāšu izmēģinājumiem riska grupās (HERMETIC) noslēguma semināra administrēšanai;

  • reģistrējoties dalībai Eiropas pētījums par HIV matemātisko modelēšanu un HIV testēšanas aktivitāšu izmēģinājumiem riska grupās (HERMETIC) noslēguma seminārā un piedaloties tās aktivitātēs, var tikt apstrādāti jūsu personas dati (vārds, uzvārds, fotogrāfijas, balss un/vai video ieraksts).  Jūsu personas dati var tikt izmantoti Rīgas Stradiņa universitātes leģitīmo interešu nodrošināšanai – semināra atspoguļošanai mārketinga un sakaru aktivitātēs (t. sk. materiāla sagatavošanai un ievietošanai sociālajos tīklos).

Ar papildu informāciju par RSU veikto personas datu apstrādi un savām tiesībām varat iepazīties šeit.