Skip to main content
Page is available only in Latvian
Darbiniekiem
Pētniecība

Konkursa mērķis ir atbalstīt RSU pētnieku grupas, kuras ir iesniegušas projektu ārējā finansējuma ieguvei un saņēmušas augstu novērtējumu, bet konkursa apjoma dēļ nav guvušas finansējumu. Pētnieku grupas, pamatojoties uz ārējo ekspertu sniegtajiem komentāriem un ieteikumiem, ar grantu atbalstu var pilnveidot savu projektu, lai atkārtoti pretendētu uz ārējā finansējuma ieguvi.

  • Atbalsts paredzēts RSU pētnieku grupām
  • Atbalsts jāizmanto esošu projektu ideju attīstīšanai un priekšdarbu veikšanai, lai varētu iesniegt projektu ārējā finansējuma ieguvei
  • Atbalstam var pieteikties, ja 2019./2020. gada periodā ir iesniegts projekta pieteikums ārējā finansējuma saņemšanai, kas ieguvis vērtējumu, bet nav ticis finansēts
  • Maksimālā atbalsta summa vienam projektam ir 20 000 EUR
  • Maksimālais atbalsta laiks – 12 kalendārie mēneši

Vēršam uzmanību, ka II kārtas konkursa pieteikšanās nosacījumos ir būtiskas izmaiņas salīdzinājumā ar I kārtu, un projektu var pieteikt arī tad, ja 2019./2020. gada periodā iesniegtais projekts ārējā finansējuma iegūšanai nav saņēmis virssliekšņa vērtējumu.

Lai pretendētu uz RSU iekšējo grantu saņemšanu, lūdzam līdz 6. jūlijam atsūtīt nolikumam atbilstīgu pieteikumu pa e-pastu arta[pnkts]petersoneatrsu[pnkts]lv.

Kontaktinformācija