Skip to main content
Page is available only in Latvian

Pirmkursniek!

Piedalies Sporta kluba organizētajās orientēšanās sporta sacensībās, kas tiek organizētas pirmo reizi! Komandas sastāvā jābūt vismaz vienam cilvēkam (bez skaita ierobežojuma!).

Lai nodrošinātu veiksmīgu startu, nepieciešams telefons ar kameru, kā arī jābūt mobilo datu pieslēgumam. Orientēšanās sacensības notiks Āgenskalna, Zasulauka un Torņakalna apkaimē. Sacensībās būs iekļauti gan fotoorientēšanās elementi, gan dažas sporta stacijas, kur būs jāuzņem video ar attiecīgu uzdevumu. Kopā paredzētais orientēšanās sacensību laiks ir aptuveni divas stundas un kopējā distance – aptuveni septiņi kilometri.

pirmkursnieku-orientesanas-sacencibas.jpg

Pieteikšanās – līdz ceturtdienai, 14. oktobrim, plkst.19.00 pa e-pastu uz signija[pnkts]santaatrsu[pnkts]lv. Pieteikumā jānorāda savas komandas nosaukumu, kā arī tās dalībnieku skaitu ar vārdiem un uzvārdiem.

Starts – Dzirciema ielā 16! No plkst.10 līdz 16 vari doties uz Studentu pašpārvaldes biroju un saņemt savu starta komplektu. Finišs notiks RSU Sporta klubā Cigoriņu ielā 3, kur tavu laiku fiksēs administratores.

Rezultātu iesniegšana – līdz plkst. 20.00!

Veiksmi sacensībās!

Location

Date:

Contacts