Skip to main content
Page is available only in Latvian
Izstādes
Skolēniem
Studentiem

Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) stendā izstādē Skola 2019, kas notiks no 1. līdz 3. martam izstāžu centrā Ķīpsalā, varēs uzzināt aktuālo informāciju par studiju programmām, uzņemšanas noteikumiem, klātienē satikt visu fakultāšu studentus un mācībspēkus, kā arī piedalīties dažādās aktivitātēs. Pirmo gadu RSU piedāvās virtuālās realitātes spēli Vai tev ir #iekšasstudētRSU?, kā arī būs iespēja praktiski izmēģināt plombēt zobus, sniegt pirmo palīdzību un veikt injekcijas.

Izstādē ikviens interesents varēs aprunāties ar RSU studentiem un uzklausīt viņu pieredzi par studijām, kā arī saņemt jaunāko izdevumu par RSU studiju programmām un iestāšanās prasībām Studiju iespējas 2019 / 2020, kurā ar īpašas aplikācijas palīdzību varēs redzēt arī video par studiju vidi RSU.
Lai palīdzētu izvēlēties piemērotāko profesiju un studiju virzienu, topošajiem studentiem būs iespēja izmēģināt gan karjeras testu, gan arī virtuālās realitātes spēli Vai tev ir #iekšasstudētRSU? Spēle vedīs aizraujošā ceļojumā caur medicīnas un veselības aprūpes, kā arī sociālo zinātņu studiju labirintiem. Spēlētāji, pārvarot dažādus izaicinājumus un parādot savu erudīciju, varēs atrast sev piemērotāko profesiju un studiju programmu, turklāt ātrākie finišētāji saņems balvas. Interesentiem būs arī iespēja iepazīt studiju procesā izmantotās mulāžas, simulācijas ierīces un 3D iekārtas, praktiski izmēģinot zobu urbšanu, injekciju veikšanu un pirmās palīdzības sniegšanu.

RSU stendā būs iespēja iepazīties ar vairāk nekā 60 studiju programmām medicīnas, veselības aprūpes un sociālo zinātņu jomā, tostarp ar jauno starpdisciplināro maģistra studiju programmu Veselības komunikācija, ko RSU piedāvā kopš šī gada ziemas uzņemšanas, kā arī profesionālā maģistra studiju programmu Veselības psiholoģija, kuru no šā gada rudens varēs apgūt RSU Liepājas filiālē.