Skip to main content
Page is available only in Latvian
Studentiem

Pasākuma mērķis ir palīdzēt jauniešiem veiksmīgāk integrēties studiju vidē, iepazīt savu universitāti un apgūt studenta dzīvē nepieciešamās iemaņas.

2021-07-studentu-pirma-pietura_cover.jpg

Dzīve dažādos Rīgas rajonos, sabiedriskais transports, lekciju saraksts, noteikumi, kontakti, studiju maksas atlaides, studiju un studējošā kredītu saņemšana, e-studijas, studiju kursi, sadarbība ar Studiju servisu, laika un mācību plānošana, RSU Sporta klubs, studenta izdzīvošanas komplekts – šie un daudzi citi temati šāgada programmā, ko vērts ņemt vērā, sākot studijas RSU.  

Divu nedēļu garumā, sākot no 15. augusta, kad norisināsies atklāšanas nodarbība, līdz pat studiju gada sākumam ar studentiem tiksies pārstāvji no RSU Studentu servisa, Karjeras centra, Studējošo pašpārvaldes, biznesa inkubatora B-Space, RSU Sporta kluba, IT Servisa centra, kā arī studiju informācijas speciālisti, Karjeras centra psiholoģes u. c. Nodarbības plānotas kā brīvprātīgs pasākums, lai pirmkursnieki justos informēti, zinoši un pārliecināti, sākot studijas. Turklāt esam parūpējušies par to, lai SPP nodarbību ieraksti būtu brīvi pieejami arī pēcāk.

Visi SPP programmas pasākumi ir bez maksas.

Apmeklē lekcijas un nodarbības, iegaumē svarīgāko informāciju, piedalies viktorīnā un iegūsti vērtīgas balvas no RSU un mūsu atbalstītājiem!

Atbalstītāji

atbalstitaji.png