Pārlekt uz galveno saturu
Studentiem
Rezidentūra
Starptautiskā sadarbība

Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) studenti un rezidenti aicināti pieteikties starptautiskai tiešsaistes apmācību programmai AIRIS 2020 par mākslīgā intelekta izmantošanu veselības aprūpē. 
Apmācību programmā tiks aplūkots, kā mākslīgais intelekts var palīdzēt risināt globālo veselības aprūpes speciālistu trūkumu un padarīt veselības aprūpes pakalpojumus sabiedrībai pieejamus.

AIRIS 2020 ir veidota kā 2,5 mēnešu gara vasaras programma, kura ietvers interaktīvās tiešsaistes sesijas, plašu klāstu e-vides mācību materiālu, video lekcijas un individuālos uzdevumus. Tajā piedalīsies dalībnieki no dažādiem Eiropas reģioniem. 

Šī iespēja ir īpaši domāta medicīnas, inženierijas un ekonomikas studentiem, kā arī jaunajiem ārstiem un radiologiem, kuri vēl nav sasnieguši 35 gadu vecumu.

Apmācību programmu rīko Eiropas Inovāciju un tehnloģiju institūta veselības kopiena (EIT Health) sadarbībā ar akadēmiskiem un industrijas partneriem – Stokholmas Karalisko Tehnoloģiju institūtu, GE Healthcare un LEITAT Tehnoloģiju centru Barselonā. 

Pieteikties apmācību programmai var līdz 2020. gada 5. jūnijam, reģistrējot savu dalību un nosūtot savu CV uz e-pastu Hello[pnkts]airisatge[pnkts]com (Hello[dot]airis[at]ge[dot]com).

reģistrēties

Plašāka informācija par AIRIS 2020

RSU nodrošina EIT Health veselības kopienas pārstāvniecību Latvijā kopš 2018. gada rudens. EIT Health aktivitātes Latvijā koordinē Starptautisko sakaru departaments.

HelloAIRIS_2020.jpg