Pārlekt uz galveno saturu

Tematiskais saturs

  • Par ZDIS Pure sistēmu kopumā
  • Zinātniskās darbības rezultātu pārvaldība
  • Sistēmas galvenie darbības principi, priekšrocības un ieguvumi
  • Praktisks ieskats publikāciju pievienošanā savam profilam

RSU zinātnes portāls apkopo informāciju par RSU darbinieku un doktorantu zinātniskās darbības rezultātiem – publikācijām, projektiem, apbalvojumiem, pētniecības aktivitātēm, datu kopām, uzstāšanos, komunikāciju presē un medijos un citiem.

Portāls ir publiski pieejams un ļauj vienuviet parādīt Jūsu sasniegumus pētniecībā un akadēmiskajā darbā, vizualizēt un komunicēt zinātniskās darbības rezultātus, kā arī dalīties ar pētījumu rezultātiem, kas iegūti RSU vai sadarbībā ar to. RSU zinātnes portāls attēlo informāciju, kas pievienota RSU zinātniskās darbības informācijas sistēmai (ZDIS Pure). Tā ir RSU jaunā pētniecības informācijas pārvaldības sistēma, kurā tiek pievienota, apkopota un uzturēta informācija par struktūrvienību, akadēmiskā personāla un doktorantu zinātniskās darbības rezultātiem.

Mācību vadītājas

Datu analītiķe

Katrīna specializējas ZDIS Pure sistēmas darbībā, ikdienā risinot problēmsituācijas un veicot nepieciešamās konfigurācijas sistēmas attīstības nolūkos, kā arī apmāca sistēmas lietotājus ZDIS Pure plašo iespēju kontekstā.

Galvenā bibliogrāfe

Jana ir ZDIS Pure redaktore publikāciju un mediju sadaļā, ikdienā risinot problēmsituācijas saistītas ar bibliotēkas pakalpojumiem, sniedz atbalstu pētniecībā ar starptautiskā starpbibliotēku abonementa palīdzību, kā arī apmāca sistēmas ZDIS Pure lietotājus publikāciju pievienošanā.

Telpa
tiešsaistē, platformā Zoom
Datums:

Kontaktinformācija