Pārlekt uz galveno saturu

Ātrās draudzēšanās pasākums Speed Friending 

Jaunais semestris nupat sācies, tāpēc ir īstais brīdis (virtuāli) satikt citus– ne tikai savus studiju biedrus vai citus, reiz universitātes gaiteņos redzētus studentus, bet arī jaunos, kuri tikko pievienojušies RSU.

“Ātrās draudzēšanās” jeb Speed Friending* pasākums sniedz iespēju satikt citus neformālā vidē, ārpus studiju procesa, un veicina RSU ārvalstu un vietējo studentu saliedēšanos un jaunu draudzības saišu veidošanos. Speed friending tiek organizēts kā īsas jautājumu sesijas, kuru laikā studenti gan grupās, gan divatā iepazīstas un apspriežas par dažādiem sarunu tematiem.

*Pasākums notiek angļu valodā
Pasākums notiks tiešsaistē, 4. februārī, plkst. 16.00. Piesakies , lai e-pastā saņemtu vairāk informācijas un platformas Zoom saiti dalībai!

 

 

speed_friending_2021_02.png

Telpa
Tiešsaistē, platformā Zoom

Tā kā Rīgas Stradiņa universitāte ir publiska iestāde, pasākuma laikā jūs varat tikt fotografēts un/ vai filmēts. Fotogrāfijas un video var tikt publicēts universitātes mājaslapā, sociālajos medijos u. tml. Vairāk par savām tiesībām un iespēju iebilst pret šādu datu apstrādi varat uzzināt RSU Privātuma politikā. Ja iebilstat pret personas datu apstrādi, lūdzam par to informēt, rakstot uz rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

As Rīga Stradiņš University (RSU) is a public institution you could be photographed and/or filmed during the event. Your personal data might be used to further the interests of RSU, e.g. for marketing or communication activities (incl. social media coverage). Read more about your rights see the RSU Privacy Policy. Should you have any objections to your personal data being processed please inform us via e-mail at rsuatrsu[pnkts]lv (rsu[at]rsu[dot]lv).

Datums: