Pārlekt uz galveno saturu

Īsumā par studiju kursu

Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Lolita Vija Neimane
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Valoda:Latviešu

Rezultāti

Zināšanas

Raksturo pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas, to ietekmi uz produktu sastāvu un kvalitāti;

Prasmes

Izvērtē pārtikas izejvielu sastāvu, to uzturvērtību, uzturvielu maiņu pārtikas produktu ražošanā, izprot pamatprincipus noteiktu pārtikas produktu ražošanā, lietoto procesu pamatotību, to nozīmi pārtikas nekaitīguma nodrošināšanā un uzturvērtības saglabāšanā;

Kompetences

1) izvērtē pārtikas produktu ražošanā noritošos procesus, to ietekmi uz pārtikas produktu sastāvu un kvalitāti;
2) konsultē pārtikas produktu lietotājus par produktu izvēli, to uzturvērtību;
3) skaidro pārtikas produktu ražošanā lietoto procesu nepieciešamību, pārtikas produktu sastāvā esošo pārtikas piedevu, u.c. ražošanas palīglīdzekļu pamatotību.

Plānojums

Plānošanas periods:2024. gada pavasara semestris
Studiju programmaStudiju semestrisProgrammas līmenisStudiju kursa kategorijaDocētājiGrafiks
Uzturzinātne, UM2MaģistrsObligāts