Pārlekt uz galveno saturu

Īsumā par studiju kursu

Kredītpunkti / ECTS:2 / 3
Kursa vadītājs:Lolita Vija Neimane
Studiju tips:Pilna laika
Līmenis:2. cikla (Maģistra)
Valoda:Latviešu

Rezultāti

Zināšanas

Izprot un skaidro pārtikas un uztura kvalitāti ietekmējošos faktorus, piesārņojuma veidus un pārtikas kvalitātes vadības pamatprincipus.

Prasmes

Atpazīst un novērtē risku identifikācijas un vadības metodes;
Paskaidro pārtikas drošības sistēmas nozīmību nekaitīguma principu realizēšanā.

Kompetences

1) Spēj parādīt zinātnisku pieeju ar pārtikas un uztura kvalitāti saistīto problēmu risināšanā;
2) Prot patstāvīgi izvēlēties un pielietot praksē pārtikas un uztura kvalitātes vadības teorijas un metodes un prasmes veikt zinātniskos pētījumus potenciālo pārtikas un uztura apdraudējumu identifikācijā un to radīto risku izvērtējumā.

Plānojums

Plānošanas periods:2024. gada pavasara semestris
Studiju programmaStudiju semestrisProgrammas līmenisStudiju kursa kategorijaDocētājiGrafiks
Uzturzinātne, UM2MaģistrsObligāts