Pārlekt uz galveno saturu

RSU Darba drošības un vides veselības institūts organizē profesionālās pilnveides semināru „Darba vides riska faktori HoReCa nozares uzņēmumos”

Semināra mērķis

Nodrošināt ar informāciju par svarīgākajiem darba vides riska faktoriem naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas (viesmīlības) nozaru uzņēmumos, iepazīstinot ar svarīgākajām problēmām, riska novērtējumu, risinājumiem un labo praksi.

 

Mērķauditorija

Darba aizsardzības vecākie speciālisti, darba aizsardzības kompetentie speciālisti, uzņēmēji, personāla vadītāji, arodslimību un arodveselības ārsti, u.c. interesenti.


Programmā ietvertās tēmas

  • Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumos, to novērtējums, svarīgākās sekas, preventīvo pasākumu plānošana;
  • Informācija par darba vides stāvokli naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozares uzņēmumos;
  • Informācija par darba aizsardzības aktualitātēm Latvijā.

 

Semināra norises laiks un vieta

2016. gada 13. decembrī, plkst. 10.00 - 13.00;

Jūrmala, Hotel-restaurant-SPA "Pegasa Pils" Jūras ielā 60, Konferenczāle "Amber".

 

Informācijai

Tālrunis: 67409139.


Sertifikāts

Par dalību seminārā tiek izsniegts RSU sertifikāts (4 izglītības stundas). 


Dalības maksa

Dalība seminārā ir BEZMAKSAS. Semināra dalībniekiem ir nodrošināti semināra materiāli un kafijas pauze.

 

Semināra programma apskatāma pievienotajā pielikumā.

 

Programma

Laiks

Tēma

Lektors

09.30-10.00

Reģistrācija.

-

10.00-10.20

Ievads un semināra atklāšana.

2017. gadā paredzētie informatīvie pasākumi.

Darba vides riska faktori HoReCa nozarē: ievads.

Ivars Vanadziņš,
Darba drošības un vides
veselības institūts (DDVVI)

10.20-10.40

Svarīgākās problēmas naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, biežākās problēmas, situācija Latvijā un ES.

Ivars Vanadziņš, Maija Eglīte,
DDVVI, Aroda un radiācijas medicīnas centrs

10.40-11.20

Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas noazrē, biežākie veselības traucējumi, preventīvie pasākumi.

Darba vides riska faktori HoReCa nozares uzņēmumos.

Ivars Vanadziņš, Maija Eglīte,
DDVVI, ARMC

11.20-11.40

Kafijas pauze

-

11.40-12.50

Svarīgākie darba vides riska faktori naktsmītņu un sabiedriskās ēdināšanas nozarē, biežākie veselības traucējumi, preventīvie pasākumi.

Informācija par OiRA rīku ēdināšanas nozarei.

Informācija par OiRA rīku viesu mājās strādājošajiem.

Ivars Vanadziņš, Maija Eglīte,
DDVVI, ARMC

12.50-13.00

Diskusijas un jautājumi, ierosinājumi. HoReCa sektoram pieejamie informatīvie materiāli. Semināra noslēgums.

Visi lektori, dalībnieki